BLI VÅR VENN:

KONTAKT
ÅPNINGSTIDER:

E-POST:

TORSDAG: 16-21​

LØRDAG: 11-16

SØNDAG: 12-16

VILLA VEIERLAND HAR STENGT 2 & 3 NOVEMBER

ADRESSE:

 © 2017 Villa Veierland

Det handler ikke om oss - men så se på oss da!

Det er ganske forunderlig og egentlig grenseløst, hvilke forutsetninger vi kan skape for oss selv når vi skal ta våre beslutninger, hvorvidt det dreier seg om små bagateller eller de mer omveltende hendelsene. Som å flytte til en øy.

 

Sistnevnte kunne ha blitt født ut av et ønske om å sette poteavtrykket vårt i evigheten, eller det motsatte; ut av en erkjennelse av at ingenting er evig. Men det er ingen av delene alene. 

 

Vi finner en enorm glede i å dele det vi gjør med andre, samtidig som vi stadig sier til hverandre at man må gjøre ting for seg selv, for ingen bryr seg egentlig. Så beslutningen om å flytte til en øy, til et blankt ark er Sandy og Andreas som sier at vi er skikkelig dårlige til å gjøre ting bare for vår egen del. Vi drives av en skapertrang og et ønske om å føle oss fri. Det gjør vi for oss selv. Det vi vil dele med dere er et sted som idag egentlig bare er et skall og en ide. Til gjengjeld kan dere være med på å utvikle og følge ideene. Det finnes heldigvis flere slike plasser i vakre norge, drevet på forskjellige vis. Men det de har felles er at de alle bidrar til å gjøre livet til de som besøker disse stedene litt bedre, det være seg på grunn av maten, sjarmen, bygningene, beliggenheten eller de fantastiske eierne! 

 

Om Villa Veierland skal bli et vertshus, en dagligvarehandel, en café, et ølbryggeri eller alt på en gang, vet ingen enda.
Men det vi vet er at vi trenger dere. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts

February 25, 2013

Please reload

Archive
Please reload